Nový nůž s vroubkovaným ostřím pro GRINDOMIX GM 200

Možná ze zkušenosti víte, že mletí a homogenizace tvrdých a vláknitých vzorků potravin může skutečně potrápit trpělivost člověka. Pro zlepšení homogenizace takových typů vzorků nabízí RETSCH nyní nový vroubkovaný nůž pro použití s GRINDOMIXEM GM 200.


Často se stává, že část vzorku unikne nožům nebo se nějaký materiál ovine kolem čepelí nože. V důsledku toho je tento typ vzorku pouze nedostatečně homogenizován.


Pro zlepšení homogenizace takových typů vzorků nabízí RETSCH nyní nový vroubkovaný nůž pro použití s GRINDOMIX GM 200.


Díky vroubkovanému ostří tento nůž zajišťuje úplnou homogenizaci tvrdých, drsných a vláknitých vzorků, čímž výrazně zlepšuje proces přípravy vzorků.


Nožové mlýny RETSCH jsou ideální pro homogenizaci látek s vysokým obsahem vody, oleje nebo tuku a pro mletí suchých, měkkých, houževnatých a středně tvrdých produktů.


Poskytují zcela homogenní a reprodukovatelné výsledky zmenšení velikosti v sekundách, takže lze reprezentativní vzorky odebrat z jakéhokoli místa v mlecí nádobě.


Podívejte se na demonstrační video, kde uvidíte, jak dobře tento nový nůž funguje!



Aplikační video

Zpět na přehled

Volná pracovní místa

Využijte příležitosti stát se součástí společnosti Verder Scientific.

Požádat ihned!

Volná pracovní místa

Využijte příležitosti stát se součástí společnosti Verder Scientific.

Požádat ihned!